Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate!

Saznajte više o nama!

Integrativna dečja psihoterapija ® predstavlja integraciju ključnih elemenata humanističkog pravca u psihologiji, psihodinamske i ekspresivno - akcione perspektive sa terapijskim tehnikama „Integrativne terapije” za decu. Podržava relaciono razvojni pristup psihoterapiji i predstavlja istraživački projekat o odnosima koji podstiču psihički rast, razvoj i poboljšavaju kvalitet odnosa dete – roditelj – socijalna sredina.

Modaliteti

Integrativna dečja psihoterapija omogućava deci da predstave sebe jezikom koji je njima najbliži i najprihvatljiviji. U tu svrhu primenjuje terapijski tehnike – modaliteti koja stvaraju za decu, adolescente i roditelje prirodno, prihvatljivo i razumljivo okruženje,  u kojem mogu da se povere, da organizuju ili da reorganizuju vlastito iksutvo i da nauče kako  da se njime služe u kontaktu sa sobom i drugima. 

Konferencija

Konferencija iz Dečje psihodrame se organizuje sa ciljem okupljanja stručnjaka iz različitih oblasti kako bi se obradile teme iz područja teorije i prakse integrativne dečje psihoterapije i dečje psihodrame. Susret je prilika za uvid u svet dečje psihodrame i psihoterapije kao i za razmenu iskustva. Konferencija se održava jednom godišnje u avgustu počevši od 2014. godine, a svake godine kao ideju vodilju ističe neku specifičnu temu.

Edukacija

Udruženje kreira i organizuje  edukativne programe i supervizijsku aktivnost sa ciljem promocije, zaštite i očuvanja mentalnog zdravlja i poboljšanja kvaliteta života dece, mladih i porodice. Obrazuje stručnjake iz oblasti mentalnog zdravlja za primenu Integrativne dečje psihoterapije kako  u terapijske svrhe tako i za davanje podrške deci, adolescentima i roditeljima u rastu i razvoju ličnosti u različitim oblastima dečje zaštite.

Aktivnosti

Predstavlja koncept Integrativne dečje psihoterapije na stručnim i naučnim skupovima i izdanjima. Razvija intedisciplinarnu saradnju sa srodnim nacionalnim i međunarodnim  udruženjima.  Konstantno se zalaže  za unapređenje programa edukacije, psihoterapijske prakse i istraživanja iz integrativne dečje psihoterapije u skladu sa standardima  SDPS, EAIP i EAP. Organizuje  seminare, workshop-e za dečje psihoterapeute.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja, popunite obrazac za kontakt ispod! 

Informacije o nama

Ako biste nas lično kontaktirali:

  • Udruženje za Integrativnu dečju psihoterapiju
  • Poštanska adresa: Košut Lajoša 57., 24300 Bačka Topola, Srbija
  • +381/643468620
  • +381/642575758
  • info@integrativ.org.rs

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

logo_blackdesert

Company name

Type of company

Subotica
0612345677
example@gmail.com

logo_blackdesert

Company name

Type of company

Subotica
0612345677
example@gmail.com

logo_blackdesert

Company name

Type of company

Subotica
0612345677
example@gmail.com